» Ondernemer van de Maand

Angela's Cupcake Factory

Het idee om echt officieel een onderneming met cupcakes te beginnen, is ontstaan medio 2011. Met heel veel plezier en passie maakte en versierde ik cupcakes. Door alle positieve reacties om me heen op de diverse smaken maar ook op de decoraties, heb ik de knoop doorgehakt om het professioneel te gaan doen en dit uit te breiden met het geven van workshops ed. Als snel kwam er ook een webshop bij. Deze is nu ook behoorlijk uitgebreid met allerlei bakingrediënten, decoratiematerialen maar ook niet onbelangrijk glutenvrije en suikervrije cakemix. Ook het printen van foto's, afbeeldingen en zelfs bedrijfslogo's op eetbaar papier is geen enkel probleem.


Als volgend hoogtepunt stond de winkelopening op 1 oktober op het programma. Voor de kinderen tot en met 12 jaar werd er een hele leuke Cupcakewedstrijd georganiseerd met geweldige prijzen!

Naast het zeer uitgebreide assortiment wat steeds meer wordt uitgebreid, worden ook workshops, kinderfeestjes en vrijgezellenfeestjes in onze winkel georganiseerd. Kortom, niets is te gek. En is men naar iets op zoek is en we zouden het niet hebben, dan gaan we op zoek en zorgen we dat we het hebben. Kwaliteit en service staat bij ons zeer hoog in het vaandel!


Als extra service hebben we ook nog een verhuurservice. Dit wil zeggen dat klanten niet onnodig een bakpan of standaard hoeven aan te schaffen. Voor een gering bedrag kan men een bakpan (in allerlei vormen en modellen) of cupcake / taartstandaard huren. Het is goedkoper en men heeft het niet thuis in de weg liggen.

Als lekkere bijkomstigheid gaan we ook heerlijke chocola van het merk Geruba verkopen. Het assortiment varieert van een keur aan bonbons, tot aan flikken en noem het maar op! Naar eigen wens kunnen er ook tekstplaten gemaakt worden.
Mogelijkheden te over dus! Kom naar onze winkel aan de Houtstraat 75 te Grevenbicht en laat u verrassen door ons assortiment en onze mogelijkheden. We heten u graag welkom!


Angela's Cupcake Factory
Houtstraat 75
6127 EC GREVENBICHT
T: 06-12181824
E: info@angelascupcakefactory.nl
I: http://www.angelascupcakefactory.nl

Terug naar boven